Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Yoga&detox challenge „BIKINI SHAPE 30 DAY“

maj 26, 2018 @ 9:30 am - 11:30 am

 

 

Program  “ Yoga&detox challenge “ BIKINI SHAPE 30 DAY” u 4 faze!

26 maj -26 jun

 Yoga&detox challenge 30 dana intenzivnog  yoga-detox program za pokretanje metabolizma, detox i oblikovanje tela.

Ovaj 30-dnevni program je osmišljen za žene koje žele više! Da uvedu promene u ishrani i relaksaciji, pokrenu  vitalnu energiju, oblikuju bikini liniju za leto i kreiraju zdrav stil života.

Program se sastoji se od četiri faze (četiri nedelje  intenzivne yoga prakse i dva detox paketa ) koje čine:

 

PRVA FAZA – YOGA BURN 1

Na početku programa učesnice će obaviti merenje težine i obima tela, dobiti sva potrebna uputstva od kreatorki programa.

Ispuniti anketu o opštem stanju psihofizičkog zdravlja koja se nalazi u prilogu ovog uputstva.

 

26 maj-  Prvi čas 12o min

1 Faza – prva nedelja. Yoga Burn1 je set asana (yoga položaja), pranajama (tehnika disanja) i kriya ( posebno, intenizvne vežbe sa tehnikom disanja, koje moćno i brzo podižu energiju, ubrzavaju metabolizam i oslobađaju nervni i energetski sistem napetosti, negativne energije, svakodnevnog pritiska i stresa).

 Vežbe će vam pomoći da pokrenete metabolizam i povećate fleksibilnost tela, oslobodite unutrašnju snagu i podignete energiju na viši nivo.  Snažne vežbe pokreću sagorevanje masnoća i drenažu toksina kroz limfni i probavni sisitem, čiste krv, jetru i bubrege. Moćne kriye oslobađaju emotivne blokade i stare emocije nakupljene u čakrama ili nervnim centrima u kičmi. Telo se sprema za drugu fazu. Svaki yoga čas počinje istezanjem i laganim zagrevanjem 15 minuta, nakon toga se praktikuju yoga asane sporijim tempom sa posebnim osvrtom na trup, kukove i noge.

Yoga nidra na kraju časa, duboka relaksirajuća yoga, čišćenje mentalnog i emotivnog tela. Balans

 

DRUGA FAZA: Flow yoga + osnovni Housewifedetox paket

Flow yoga tri puta nedeljno + 3 days housewife detox standard paket (detox program za 3 dana sa coldpressed sokovima, čorbom, detox salatom, mineral powder i detaljnim uputstvom ). Detox se koristi tri dana u toku druge faze ( druga nedelja programa). 

Flow joga podrazumeva vežbe istezanja i povećanja fleksibilnosti zglobova, statičke asane koje jačaju strukturu mišićnog i vezivnog tkiva, koštani sistem i tehnike disanja koje su usmerene na relaksaciju i vitalnost organizma Vežbe se rade usporeno u skladu sa disanjem. Flow joga pojačava efekte detox programa i oslobađa čistu energiju. Svest je usmerena na oslobađanje od negativnosti na mentalnom, emotivnom, energetskom i fizičkom nivou. Sva četiri centra našeg bića Tehnikama disanja čiste se čakre, nervni i endokrini sistem. Uspostavlja se hormonska ravnoteža i smirenost. Unutrašnji mir. Na kraju časa meditacija sabranosti.

 Trodnevni Housewife Detox paket- opis program

 Housewife detox je jedinstven trodnevni program  detoxikacije organizma koji je zasnovan  na  konzumiranju  3 obroka: doručka u vidu detox green juice, u medju obroku detox green powder (super green napitak sastavljen od spiruline hlorele lucerke i jecmene trave), ručak se sastoji od detox  salate ( zelena salata, avokado , krastavac), detox caj u popodnevnim satima i rana vecera detox čorba  ( zelena boranija, tikvice zuccini , paradajez, beli luk, stabljika celera, začinsko bilje).

Housewife detox je detox program koji u svom trodnevnom jelovniku ima jedan čvrst obrok kako se u trodnevnom procesu nebi zanemarila funkcija žvakanja koja je od ključne važnosti za zdravo funkcionisanje organizma. Tokom trodnevnog detox programa organizam se čisti od toxina i izbacuje štetne materije iz organizma. Tokom procesa mokrenje se povećava, izbacuje se višak tečnosti iz   organizma i štetne materije.

 Food – yoga- spirit !!

TREĆA FAZA- YOGA BURN 2

Yoga Burn 2  + detox jelovnik po danima nakon detoxa

Total energy yoga je set dinamičkih asana, kriya yoge i tehnika disanja) koje će dodatno pokrenuti metabolizam da sagoreva masne naslage i izbaci sve toksine iz organizma. Snažne vebe i intenzivne tehnike disanja izbacuju sve nečistoće napolje. Telo je već spremno i lagano za treću fazu i intenzivniji stepen integrativne yoge.

Yoga Burn2 snažno podiže čistu životnu energiju, koja je bila uspavana u prvoj čakri,  čisti telo i um, emotivni i nervni sistem.

Dovodi u balans i ravnotežu celokupan system. CELOVITOST!

Na kraju treće faze osetićete puno više energije i poleta. Telo je  laganije, vitalno i zategnuto. Upoznaćete i naučiti kako da upravljate svojim mislima i emocijama.  Uspostaviti mentalni i energetski balans.

 

ČETVRTA FAZA: “BIKINI SHAPE”

 Vreme yoga časa: 60 minuta

Dodatnih sedam dana detox yoga vežbi u kombinaciji sa protenskim detox paketom by housewife detox 3 dana. Kriya yoga su energetske vežbe gde se kombinuju moćne tehnike disanja sa pokretom tela. Vežbe se izvode dinamično u kraćem vremenskom intervalu u odnosu na klasične yoga asane.

U četvrtoj fazi postiže se efekat plus!

Housewife proteinski detox program je namenjen osobama koje su izloženi fizičkim naporima i treninzima. Povećava nivo proteina u organizmu, izbacuje višak tečnosti iz organizma, koja se vezuje za mišiće. Za vreme trodnevnog programa oslobadja se iz organizma 2-4kg.

U toku programa konzumira se svakodnevno 3 coldpress juice-a i 2 proteinska shake-a :

  1. Wake up almond shake
  2. Super green juice
  3. Amazing  Thailand
  4. Boost green juice
  5. Protein booster shake

 

              Spremne za leto 2018!

Bonus

Medtacija ili Yoga nydra na kraju časa ( 15-20 min)

Vođena meditacija čišćenja na kraju programa.

 

Yoga termini za sve faze:

 UTORAK:           19 – 20:30h

 ČETVRTAK :     20 – 21:30h

 SUBOTA:            9:30 – 11h

Postoji mogućnost da se neki termini održave na Adi, YOGA PLACE, ukoliko vremenski uslovi dozvole.

 

Rezultati  Bikini shape 30 Day

 

 Merenje težine i opsega tela

 Upitnik o opštem stanju

Cena celog programa 24000 dinara

Za sve prijave do 1 maja odobravamo 10 % popusta

Uplata 30 % za rezervaciju mesta na tekući račun: Yalc doo 205-1140-63,ostatak iznosa na početku programa.

 

Prijave putem email: jovankayalc@gmail.com ;  housewifedetox@yahoo.com

Kontakt tel: 064 12 000 18

Za sva pitanja u vezi programa Yoga&Detox 21 day “ Bikini shape 30 day” savete, nedoumice ili coaching  podršku možete se obratiti:

 

Jovanki Vajagić, trener za lični razvoj i yoga instruktor

jovankayalc@gmail.com

www.yalc.rs

 

Marija Djurovski, healthy coach

housewifedetox@gmail.com

www.housewifwdetox.com

 

Prepustite se zdravoj  promeni! 

 

Yoga&Detox 21 day challenge – Prvi u Srbiji!

Detalji

Datum:
maj 26, 2018
Vreme:
9:30 am - 11:30 am

Organizatori

Yalcconcept
Housewife detox

Mesto

VRAČAR
Pop Stojanova 4
Beograd, serbia 11000 Srbija
+ Google Map
Telefon:
+381641200018
Web sajt
www.yalc.rs

Potvrda o dolasku

Izaberite broj ulaznica: Bikini shape 30 day Yoga/detox prodram 30 dana
Podaci naručioca: