Loading Događaji

« All Događaji

 • Ovaj događaj je prošao.

OTKLJUČAJ SVOJ POTENCIJAL

mart 5 @ 6:00 pm - 8:30 pm

 

 „OTKLJUČAJ SVOJ POTENCIJAL“ 

KAD TI SVI KAŽU „NE“ A TI U SEBI ČUJEŠ „DA!“

RADIONICA /05.03.2019 /od 18h/- 20:30h /ENVOY Conference centar/ BEOGRAD

Ključ ispunjenog i uspešnog ličnog života je unutrašnja snaga – potencijal, najvažnija lična stvar na svetu. Emocija koja pokreće život, nas, novi dan, ideje, ljubav, stvaralaštvo, svet i kosmos. Unutrašnja snaga podiže iz beznađa i pokreće najače. Više od dvadeset godina istražujem temu: Zašto neki ljudi razviju svoj potencijal i ostvare se u potpunosti, a neki žive ceo život neostvareni i nesrećni?

Šta je to što nas sprečava ili nam nedostaje, da budemo ostvareni i srećni u svojoj koži? Gde je to što već imamo a ne koristimo na pravi način? Primenom znanja i raznih alata, kroz vežbe na ovoj intenzivnoj radionici sa Jovankom Vajagić autorom knjige: Paket boje ljubavi i trenerom za lični i poslovni razvoj, upoznaćete, osloboditi emocionalne blokade i razvijati svoj lični potencijal, onako kako vi to želite!

Potencijal se razvija kroz tri “O”ciklusa:

 1. Osnaži sliku o sebi (samopuzdanje i svest o sebi i realnim mogućnostima)
 2. Oslobodi emocije ( prepoznavanje i oslobadjanje nesvesnih blokada )
 3. Otključaj put potencijalu – autentična moć ( lični put)

Kada kažemo da verujemo u sebe, najčešće mislimo na odsustvo straha, osećanje slobode i sigurnost, da kažemo ili da uradimo ono što mislimo i želimo. Međutim, da bi smo tu snagu osećali uvek u sebi: kao temeljni potencijal, neophodno je da razumemo razliku između:

samopouzdanja, koje dolazi iz naše ličnosti, koju smo izgradili odrastanjem, razvojem, obrazovanjem, dobrim i lošim ličnim iskustvom koje nosimo, i koje svakodnevno utiče na poverenaje u sebe na pozitivan ili negativan način.

i autentične snage koja dolazi iz duhovnog dela naše ličnosti i koja je uvek u nama istim inetnzitetom, snažna, bez obzira kakve su sopljne okolnosti i kakav život živimo. Snaga koja kreira, stvara i podiže najbolje u nama.

U ČEMU JE TAJNA ?

POTENCIJAL ili AUTENTIČNA MOĆ JE UVEK U VAMA 

Radonica je pripremljena tako da kroz predavanje, interaktivno učenje i niz različitih vežbi, naučite da razlikujete istinsko poverenje koje živi u vama od misaonih obrazaca, prepreka i blokada koje vas sprečavaju, da budete istinski srećni u svojoj koži, zadovoljni sobom i ostavreni kao ljudi. Da spoznate suštinsku vrednosti u sebi i oslobodite se nametnutih pravila i ograničenja, koja vas sputavaju u toj nameri. 

Kroz praktične veže najbrže se uči. Na ovoj korisnoj radionici, opisane tehnike razvoja poverenja u sebe u knjizi i otvaranje puta ličnom potencijalu, naučićete kroz praktične vežbe. U životu svakog od nas postoje trenuci i okolnosti na koje ne možemo da utičemo i koje ruše našu sliku o sebi, oštećuju izgrađeno samopouzdanje na nivou ličnost i pojačavaju strah koji izaziva bolne posledice. Ispod narušene slike krije se jedinstvena i snažna celina, TI!

U knjizi: PAKET BOJE LJUBAVI, opisala sam na koji način možemo da probudimo i prepoznamo AUTENTIČNU MOĆ u sebi, i kako da to iskustvo dovedemo u moderan, svakodnevni život, koji živimo sada. Pisala sam o događajima i doživljajima iz različitih životnih situacija, koji su poljuljali moju sliku o sebi i na koji način sam ih pobedila. Birajući neverovatnu unutrašnju snagu ponovo sam stekla poverenje u život i ljubav, veru u sebe. Podrškom i učenjem kroz lične primere, motivisaću vas da ostvarite svoje snove i ciljeve, onako kako vi zaista želite i zaslužujete, jer vi to možete. Koristeći isprobane i proverene metode, prepoznaćete i otvoriti put potencijala, unutrašnje autentične snage, koja je zauvek vaša najveća i najbolja podrška.

Kome je namenjena radionica OTKLJUČAJ SVOJ POTENCIJAL ?

Imati poverenja u sebe nije samo reč, to je osećaj, spoznaja i svest o sebi kao jedinstvenoj celini o uplašenim i bonim delovima ličnosti i delu našeg bića odakle dolazi ljubav. Samopouzdanje nije uvek i jednako raspoređena u svim segmentima života. Možemo biti samouvereni na poslovnom polju ili struci, a sa druge strane nesigurni u emotivnom životu, javnosti ili sa nepoznatim ljudima i obrnuto. Osećamo slabost i nedovoljno snage da uradimo promene u patnerskim odnosima, braku i svoje unutrašnje lične promene, da napredujemo dalje kao ličnosti i osobe. Nismo bliski sa svojim fizičkim izgledom, ili ne verujemo da poljuljuljano samopouzdanje možemo ponovo da izgradimo, jer nemamo dokaz da je to moguće. Nedovoljno vere u sebe sputava i ograničava, koči i usporava životni proces.  Vreme prolazi, a to vreme je vaš život, to ste vi! Ovakve situacije i još mnogo sličnih, čine nas slabijim nego što u suštini jesmo, i sprečavaju da se razvijamo onako kako zaslužujemo, u celini.

„Prvi korak je najteži ali je zato i najveći!“ Ovo je tvoj život!

  

 

 

NARUŠENO SAMOPOUZDANJE MOŽETE DA IZGRADITE PONOVO I TRAJNO

Autentična moć je stanje u kojem bezuslovno volimo sebe i svet oko sebe. Stanje u kojem smo na istoj talasnoj dužini sami sa sobom, dok sa obe noge stojim čvrsto na zemlji, uravnoteženi sa okolinom i svetom.

 

NA OVOJ RADIONICI NAUČIĆETE:

 • kako da prepoznate koren samopouzdanja
 • u čemu je TAJNA istinske moći koju poseduje svaki čovek
 • o poverenju u sebe i o svojim stvarnim vrednosti
 • kako da probudite i ojačate veru u sebe, u momentima kada vam je najpotrebnija
 • upoznaćete unutrašnju, autentičnu moć, jače nego ikada do sada
 • upoznaćete put ličnog potencijala
 • naučićete da kreirate realnu i snažnu sliku o sebi
 • spoznaćete svoje granice i mogućnosti
 • o način razmišljanja i kuda vas vaš izbor vodi
 • šta zaista želite
 • kako da ostvarite svoje želje
 • kako se istinski oprašta sebi i drugima
 • kako da bezuslovno verujete u sebe
 • da budete bliski sa svojim suštinskim vrednostima

 

Sa spoljnim samopouzadnjem se ne rađamo, samopuzdanje stičemo i gradimo  tokom života, razvijamo, obnavljamo i osnažujemo.

Antentučna moć se rađa sa nama i živi u nama zauvek. Ispunjava našu dušu. Čini strukturu naše ličnosti, kao što tetive i ligamenti daju kostima i zglobovima  funkciju i kompaktnost. Snagu i celinu.

Vera u sebe proteže se kroz sve segmente našeg  života, na prvom mestu su:

 • svest i odnos prema sebi,
 • svest i odnos prema drugima, u porodici, sa partnerom, na poslu i sa prijateljima..

Ostavlja onaj dobar utisak u nama, koji se zauvek pamtimo. Utiče na uspeh u životu i poslu, ispunjen i  srećan život.  To je bez sumnje najveće bogatstvo čoveka. Svest o tome, da  je moć u nama  je koren ličnog razvoja.

 

 

– Samopouzdanje je jedina istinska moć –

 

UKOLIKO ŽELITE DA UČESTVUJETE U VEOMA KORISNOJ

RADIONICI, OSNAŽITE VERU U SEBE, OTKRIJETE TAJNU AUTENTIČNE MOĆI

I OSTVARITE SNOVE,

POŠALJITE PRIJAVU:

Prijave za Beograd :

slanjem SMS poruke na : 0641200018

email: jovankayalc@gmail.com

nakon prijave dobićete podatke za uplatu na mejl ili telefon

Uplate na račun: YALC doo

tek.račun: 205 – 1140 – 63

 

 VREME I MESTO ODRŽAVANJA  RADIONICA:

 / ENVOY CENTAR/ BEOGRAD

Cena radionice: 1900 din

POGODNOSTI

 1. Prijavom i uplatom do 26. februara ostavrujete popust od 10 %

2. Ukoliko na radionicu povedete, drugaricu, sestru ili partnera ostvarujete popust od 15 % na ukupan iznos

3. Prijavom za više od 3 osobe ostvarujet popust od 20%

 „Izaberite, da svoju sreću sami gradite!“

 

Radionicu vodi: Jovanka Vajagić

autor knjige , Paket boje ljubavi

trener za lični i poslovni razvoj

Sa radošću ću podeliti svoje znanje i bogato životno iskustvo sa vama, za vaše i moje dobro.

Jovanka Vajagic

Organizator

Yalcconcept
Telefon:
064 12 000 18
E-pošta:
jovankayalc@gmail.com
Web sajt
www.yalc.rs

Mesto

Envoy conference centar
Beograd, + Google Map