Loading Događaji

« All Događaji

 • Ovaj događaj je prošao.

KORAK NAPRED – MOĆ ŽENE – BEČEJ

jun 9 @ 4:00 pm - 5:30 pm

 

 

„KORAK NAPRED – MOĆ ŽENE”

PO METODAMA KNJIGE „PAKET BOJE LJUBAVI“

09.06.2019 od 16h-17:30h

Ovo je radionica za sve Vas koje želite da napravite novi korak napred u svom ličnom ili emotivnom životu, u porodici ili karijeri. Imćete  priliku da naučite i koristite nove tehnike oslobađanja i osnaživanja ličnosti žene i buđenja pozitivne, čiste energije  i snažne volje. Korisno provedeno vreme u kome ćete moći da završite stare započete procese koji vam oduzimaju volju i energiju, i da pokrenete nove pozitivne procese koji vas vode korak napred u Vašem životu.

 

ŠTA JE TO ŠTO VAS SPREČAVA, BLOKIRA I TROŠI VAŠU KREATIVNU SNAGU?

Da li se uvek osećate kao da ste na korak do cilja, ali iz nekog razloga ne uradite taj magični korak. Stalno se  brinete o novcu, obavezama, borite sa umorom, neraspoloženjem, neizbalansiranom ishranom i konfliktima u sebi.  Da li  ponekad osećate kao da je to “vaša sudbina“ i da iz tog kruga teško možete izaći? Nešto vas stalno zaustavlja, oduzima energiju i vraća korak nazad. Iako ste okruženi ljudima koje volite i dalje žudite za nečim još, nečim što stalno tinja u vama.

 Ako vas nešto od ovoga opisuje, zapitajte se: „Šta me stvarno sprečava da se pokrenem?“

Ne zato što ne radite dovoljno naporno, ili niste dovoljno srećni, ili čak i da već radite na sebi puno, jednostavno vaš mozak je programiran od strane društva – medija, vaših mentora, pa čak i vaših roditelja da vas uvuče u zonu sigurnosti bez istinske sreće, ispunjenja i bezuslovne radosti. Istina je da nije lako probiti vlastite mentalne barijere i promeniti loše navike u korisno ponašanje i napredne korake. Ali zahvaljujući najnovijim istraživanjima, energetskim vežbama i coaching alatima, vi to možete zauvek promeniti.

ŠTA JE CILJ RADIONICE?

 •  da vam pomogne da se oslobodite nepotrebnog emotivnog balasta i mentalnih obrazaca koje nosite na leđima godinama i decenijama, usporavaju vaše napredovanje i drže vas u “ status Quo” poziciji,
 • da vas osnaži, da u svoj život unesete novu snagu i probudite unutrašnju inspiraciju iotvorite nove mogućnosti.
 • da volite i poštujete sebe i svoj život u pravoj meri.
 • da probudite za ceo život “moć žene” u sebi

Naučićete kako da razumete bolno iskustvo, strah i neuspeh, jer razumevanje je prvi vesnik emotivne i mentalne slobode. Ova  radionica je pripremeljena po metodama knjige ’Paket boje ljubavi’ i pokreće dodatne procese i praktične zadatke koji nisu obuvaćeni knjigom. Vođene vežbe osmišljene su tako da vam pruže konkretna lična iskustva, kako biste bolje razumele sebe i prevazišle ograničenja koja godinama nosite u sebi. Uz podršku Jovanke Vajagić imaćete priliku da naučite kako da se slobodne krećete napred punom ženskom snagom bez ograničenja.

 

SADA JE PRAVO VREME DA SE OSLOBODITE NEPOTREBNOG TALOGA PROŠLOSTI

I OKRENETE LICE VREMENU U KOJEM SADA ŽIVITE I STVARATE SVOJU BUDUĆNOST!

 

ZA KOGA JE RADIONICA?

Za tebe,

 • koja osećaš pritisak okoline i manjak energije za napredak
 • ako se boriš strahom od neuspeha
 • koja želiš da budeš bolja sebi i drugima i učiniš korak više, jer u sebi osećaš da možeš, ali nešto te sprečava
 • koja želiš da živiš svoj život srećna i ispunjena
 • ako si izašla iz emotivne veze ili braka i tražiš motivaciju i podršku za novi korak napred.
 • koja želiš da postaviš pravi cilj i napraviš plan kako ćeš svoj CILJ da ostvariš
 • ako si sada u procesima promene, lošim odnosima koji dugo traju i iscrpljuju snagu i zdravlje i ztreba ti podrška i znanje kako?
 • Ovo je radionica za sve vas drage žene koje živite pod pritiskom nerešenih emotivnih ili porodičnih problema i osećate nedostatak energije, snage i volje da iskoračite napred i kreirate zdravu sredinu u kojoj živite zajedno sa svojim nabližima.

Promotivna cena radionice: 1000 din

UKOLIKO ŽELITE DA UČESTVUJETE U RADIONICI, OSNAŽITE SEBE I OSTVARITE CILJEVE,

POŠALJITE PRIJAVU:

Prijave i sve informacije za Bečej:

Marina Radić Max dance

Mob. Tel. 063 8722020

Detalji

Datum:
jun 9
Vreme:
4:00 pm - 5:30 pm

Organizator

Jovanka Vajagic

Mesto

BECEJ