Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

KNJIŽEVNO POPODNE U HERCEG NOVOM – Snaga Žene

maj 15 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Dragi ljubitelji knjige,

Pozivamo Vas na književno popodne, druženje i razgovore u okviru promocije knjige.Paket boje ljubavi, autorke Jovanke Vajagić. Promocija će se održati  15. maja u 18 h, u prostorijama Herceg festa.  Knjigu je izdala, Izdavačka kuća Dedić.

Autorka  Jovanka Vajagić govoriće o knjizi i temama o kojima je pisala i koje su deo života svake žene, o osećanjima, emocijama, odrastanju, preprekama i sazrevanju žene kroz autentučne priče iz života. U modernom svetu nailazimo da pregršt  ženskih tema o kojima se često piše i priča, dok o nekim temama pričamo manje. U razvoju ličnosti žene na našim prostorima postoji niz prekretnica kroz koje žene prolaze često bez podrške, iako je ona na dohvat ruke.

O čemu sve ćutimo i kako potiskivanje utiče na naš život? Kako poraze da pretvorimo u pobede? 

Tema o kojoj će Jovanka govoriti zajedno sa gostima i posetiocima ovog književnog popodneva u divnom gradu i pružiti podršku svim ženama koje žele da naprave promenu na bolje, kako bi postale bolje sebi i najbližima, kao i društvu u kojem žive.

Knjiga će biti dostupna na promociji.

Citat iz knjige:

Od kada vozim drugi krug, naučila sam da držim volan svog života čvrsto i ne okrećem se nazad dok vozim. Prealzim neizbežne litice oprezno i vozim polako. Ponekad poželim da vozim malo brže a onda se setim „jednog život“ pa opet usporim i samo nastavim. Postoje uvale u kojima se zaustavim i uživam, moje male oaze koje volim. Postoje čamci, kojima prelazim dubine i brodovi kojima prelazim površine i često dalje plivam, jer volim dodir života. ……

Više informacija ovdeKONCEPT PROMOCIJE -Paket boje ljubavi pdf

Raspored promocija u Crnoj Gori

Budva

Tivat

Cetinje

Detalji

Datum:
maj 15
Vreme:
6:00 pm - 8:00 pm

Mesto

Herceg Novi